Последние новости Черкасс

Підприємства області почнуть випускати 14 нових видів продукції

Черкащани зможуть спробувати ще один лимонад, овочеві та плодово-ягідні швидкозаморожені суміші

- Відразу 14 нових видів продукції схвалила до виробництва у регіоні обласна дегустаційна комісія – констатував директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Ісаєнко. – На останнє її засідання 2 підприємства харчової промисловості області надали на розгляд комісії 14 зразків нових видів продукції: безалкогольний напій «Лимонад» виробництва ТОВ «Малбі Беверідж» (м. Черкаси) та 13 видів овочевих та плодово-ягідних швидкозаморожених сумішей виробництва ТОВ «Торговий дім «Еліт» (м. Київ). Усю цю продукцію було рекомендовано до виробництва.
За словами секретаря обласної дегустаційної комісії Тетяни Красноштан, протягом минулого року було проведено загалом 11 засідань обласної дегустаційної комісії, на яких розглядались зразки нових видів продукції, наданої підприємствами-виробниками харчової промисловості області. Рекомендації щодо виробництва отримали 10 підприємств-виробників 91 нового виду продукції: морозива, напівфабрикатів та ковбасних виробів, овочевих та плодово-ягідних консервів, безалкогольних напоїв та східних солодощів. Всього ж із часу утворення комісії (у червні 2003 року) відбулось 119 засідань комісії, що розглянула і рекомендувала до виробництва 984 найменування нових видів продукції 119 підприємств харчової промисловості регіону.

По материалам http://cknews.info/

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]