Последние новости Черкасс

У Черкасах стартує загальноміська фотоакція «Згадай роки, обпалені війною…»

Цей захід ініційовано у рамках відзначення 70-ї річниці визволення міста Черкаси від фашистських загарбників.   Якщо твої рідні воювали у Великій Вітчизняній Війні, вшануй їх та  долучись до фотоакції «Згадай роки, обпалені війною…». Надішли відскановані фото різних років ВВв на електронну адресу: або надай для сканування фотокартку.
З 1 по 20 листопада щоденно (крім вихідних) з 15:00 до 17:00 у приміщенні Черкаської міської ради (вул. Байди Вишневецького, 36),  Центральній бібліотеці імені Лесі Українки (вул. Хрещатик, 200) та Центральній бібліотеці для дітей (бульвар Шевченка, 390) працюватимуть відповідні фотопункти.
З фотоматеріалів буде створене панно на згадку про тих, хто ризикував  своїм життям заради майбутнього.
Бажано, щоб фото було якісними, тобто, щоб чітко проглядалось зображення. Також необхідно до світлини додати короткий опис: місце, рік  події та хто зображений на фото.

новости черкассы






Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]