Последние новости Черкасс

Працівники апарату міськвиконкому підтримають телемарафон зі збору коштів сім’ям загиблих та постраждалих на Майдані

 За інформацією директора департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради, голови профспілкового комітету профспілки апарату Черкаської міської ради Лілії Маліщук, працівники апарату міськвиконкому вирішили підтримати благодійний телемарафон зі збору коштів сім’ям загиблих та постраждалих на Майдані, проведений на 5 Всеукраїнському телеканалі.   – Ми самостійно планували організувати допомогу родинам загиблих та постраждалих на Майдані, проте після оголошення Всеукраїнської акції, вирішили приєднатися до цього заходу спільно з обкомом профспілки працівників державних установ, – говорить Лілія Миколаївна.   Довідково:   Голова обласної організації профспілки працівників держустанов К.Л.Кучугурна запрошує всіх бажаючих долучитися до Всеукраїнської акції та повідомляє про відкриття рахунку обкомом профспілки: 26002000040021 ПАТ Укрсоцбанк місто Київ МФО 300023 код 02661065 з позначкою «благодійна допомога телемарафон Майдан». Зібрані кошти буде перераховано обкомом на рахунок, визначений під час проведення телемарафону.
 
З 24 лютого на «5 каналі» триває благодійний телемарафон пам’яті Небесної Сотні. Кошти, зібрані під час марафону, буде передано родинам загиблих за незалежність України.  

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]