Последние новости Черкасс

Координаційна рада служби у справах дітей затвердила план роботи на 2014 рік

 Цього тижня у Черкасах відбулося перше у нинішньому році засідання Координаційної ради служби у справах дітей Черкаської міської ради за участю  заступників директорів з виховної роботи навчальних закладів та голів комітетів самоорганізації населення мікрорайонів  м. Черкаси.   – Реалізуючи Закон України “Про Загальнодержавну програму “Національний план дій щодо реалізації Конвенції

Координаційна рада служби у справах дітей затвердила план роботи на 2014 рік

ООН про права дитини” на період до 2016 року”, наші зусилля спрямовуються на посилення уваги суспільства до проблем дітей, захисту їх прав та законних інтересів, запобіганню соціального сирітства, створення умов для всебічного розвитку та виховання, забезпечення взаємодії між органами виконавчої влади, правоохоронними та адміністративними органами, причетними до долі кожної конкретної дитини, – відзначила під час відкриття засідання голова Координаційної ради – начальник служби у справах дітей Черкаської міської ради Світлана Шишлюк.
 
Під час засідання учасники заслухали інформацію правоохоронних органів щодо підведення підсумків стану злочинності, правопорушень та профілактичної роботи серед дітей на території міста Черкаси за 2013 рік.    Відмічено, що у 2013 році заплановано та проведено ряд заходів спрямованих на  удосконалення профілактичної роботи та попередження правопорушень серед дітей.    Під час проведення цільових рейдів здійснювались  заходи з встановлення неповнолітніх, груп підлітків, які скоїли злочини чи правопорушення, бродяжили, жебракували, вживали наркотичні та токсичні речовини. А також осіб, які втягували неповнолітніх в протиправну діяльність з метою притягнення їх до відповідальності, постановки на облік, проведення відповідної профілактичної роботи.   Але разом з тим, на території міста відмічається, ріст підліткової злочинності.  

Координаційна рада служби у справах дітей затвердила план роботи на 2014 рік

Працівниками служби у справах дітей, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено 45 рейдів, під час яких відвідано 417 родин, підготовлено та передано до відділень  кримінальної міліції у справах дітей 47 справ відносно батьків для притягнення їх до адміністративної відповідальності згідно ст.184 КУпАП. 
 
Нікого не залишив байдужим  виступ підліткового лікаря-нарколога ЧОНД Ніни Карась до проблем вживання дітьми алкогольних напоїв наркотичних засобів, заняття токсикоманією. 
  
А от  директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяни Скляренко повідомила про роботу з малозабезпеченими  сім’ями у вихованні дітей, та з сім’ями і дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.   Заступник директора Черкаського міського центру зайнятості Валентини Мирончак розповіла про можливості  працевлаштування молоді на період літніх канікул, аби залучати дітей до суспільно-корисної праці.   Заслухавши та обговоривши надані інформації, Координаційна рада служби у справах дітей Черкаської міської ради затвердила план роботи  на 2014 рік та прийняла ряд важливих рішень для виконання.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]