Последние новости Черкасс

У школах запроваджують «Основи податкових знань»

Так називається новий додатковий курс, який запроваджують у старших класах загальноосвітніх навчальних закладів України, у тому числі – і Черкас. Це – спільна ініціатива Міністерства доходів і зборів України та Міністерства освіти і науки, інформують у Державній податковій інспекції Черкас.   Новий курс, на переконання урядовців, допоможе педагогам у вихованні майбутніх сумлінних платників податків.   Підручник «Основи податкових знань» розрахований на учнів дев’ятих класів. Він – невеликий за обсягом, написаний легкою для сприйняття підлітків мовою.
 
На його сторінках розповідається загалом  про місце податків в історії України, їх призначення в державі та житті кожного громадянина, зокрема. Крім цього, підручник знайомить із законодавчими основами оподаткування.   Одними з перших про новий курс дізнались учні дев’ятих класів  черкаської гімназії №31. Для них фахівці Державної податкової інспекції у м. Черкасах ГУ Міндоходів у Черкаській області провели відкритий урок, презентувавши новий підручник.    Податківці зауважили, що курс «Основи податкових знань» покликаний навчити школярів податковій грамотності, аби ті в подальшому знали свої права та обов’язки, як майбутніх платників. А також –  були обізнані щодо важливості  оподаткування для розвитку суспільства вцілому. А от для декого новий курс може  стати ще й путівкою у майбутню професію.

Новости Черкасс






Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]