Последние новости Черкасс

У Черкасах кількість перевірок бізнесу скоротилась майже на чверть

Впродовж дев’яти місяців поточного року працівниками  Державної податкової інспекції у м. Черкасах ГУ Міндоходів у Черкаській області проведено 65 документальні перевірки. Це майже на чверть менше, ніж за відповідний період минулого року. Тоді було проведено 84 перевірки, інформує державна податкова інспекція у м. Черкаси.
 
За результатами перевірок   впродовж січня-вересня 2013 року донараховано до бюджету 40,2 млн. грн.,  що  на 15,1 млн. грн. більше відповідного періоду минулого року. Крім того, перевірками упереджено безпідставне відшкодування ПДВ та забезпечено економію бюджетних коштів у сумі понад  818 тисяч  гривень.
Черкаські податківці стверджують, що  тенденція щодо зменшення кількості перевірок бізнесу збережеться і у четвертому кварталі нинішнього року. Цьому насамперед сприяють нові підходи до податкового контролю та спрощення умов для ведення бізнесу.  

Новости Черкасс






Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]