Последние новости Черкасс

Ігор Мельников: «Я понад усе хотів би, щоб 9 березня стало днем миру – і ми знайшли те, що нас об’єднує»

У річницю виведення військ із Афганістану та вшанування пам’яті воїнів-афганців голова фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ у Черкаській міській раді закликав до примирення і об’єднання заради майбутнього України:
- 25 років тому, 15 лютого, останній радянський солдат через Міст Дружби залишив афганську землю. Це була одна із багатьох війн, що залишила багатьох людей скаліченими, зламала їхні душі і серця. І сьогодні ми, депутати міської ради від Партії Регіонів, намагаємося зробити все для того, аби допомогти колишнім афганцям. Щоб вони могли відновити своє здоров’я, ми забезпечуємо ветеранів війни путівками до санаторію у Саках. Проте я все частіше ставлю собі питання: а чи можемо ми зробити так, аби воєн, що скалічують людей, не було зовсім? Особливо це актуально сьогодні, коли центральні вулиці нашої столиці сьогодні нагадують зруйновані і обпалені війною міста Афганістану, коли у мирному житті з’являється непримиренне протистояння, потяг до руйнації, ненависть.
І ми, депутати Партії регіонів усіх рівнів, і очільник області, і Президент України – усі ми намагаємось сьогодні знайти шлях до миру. І я сподіваюсь, я понад усе хотів би, щоб 9 березня — день народження Тараса Шевченка – який Президент хоче проголосити Днем національного примирення українського народу, справді приніс нам мир і спокій.
Бо ми – велика нація. Ми маємо тисячолітню славетну історію, сповнену перемог над ворогами, що стали можливими завдяки єдності українського народу. І нам є чим гордитись і сьогодні – в Україні відновлюються пам’ятки культури, будуються лікарні, відкриваються нові можливості для покращення життя людей…Нинішній владі вдалося створити дуже багато. І ми, депутати міської ради від Партії Регіонів, також працюємо над розвитком нашого міста. Прийнято бюджет, а днями відбудеться чергова сесія міської ради, на якій ми також будемо вирішувати проблеми рідних Черкас. І я хотів би, аби ми сьогодні пам’ятали, що місто, у якому ми всі живемо, титанічними зусиллями зводили наші батьки і діди. І мені б хотілося, аби наші діти також могли гордитися тим, що ми залишимо по собі.

По материалам http://cknews.info/

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]