Последние новости Черкасс

У 87-річної бабусі зірвали з вух сережки — ПРОЧЕРК.інфо

До старшого дільничного інспектора майора міліції Олексія Остапенка звернувся житель села Первомайське Черкаського району та повідомив, що невідомі особи пограбували його 87-річну односельчанку.Зі слів потерпілої правоохоронець дізнався, що приблизно о другій години ночі декілька чоловіків, які перебували на підпитку, проникли в її будинок та почали вимагати гроші. Проте їх у старенької не виявилося.
Не отримавши бажаного, зловмисники зірвали з вух потерпілої сережки та швидко зникли.На допомогу старшому дільничному черговий по райвідділу направив слідчо-оперативну групу. Постраждала описала своїх кривдників та міліціонери спільно з членами громадських формувань негайно розпочали їх пошуки. Оперативним шляхом встановили коло підозрюваних осіб. Ними виявилися 30-річний та 18-річний місцеві жителі. Хлопці після «розгульної» ночі відпочивали вдома.
У 18-річного раніше судимого юнака працівники міліції вилучили викрадені коштовності, молоток і лом, якими зловмисники вибивали двері.Наразі зловмисників затримано. За фактом пограбування слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, інформують у прес-службі обласної міліції.

Джерело: http://procherk.info/

По материалам http://cknews.info/

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]