Последние новости Черкасс

«Черкаські Мавпи-01» встановили рекорд України, вигравши з різницею 110 очок — ПРОЧЕРК.інфо

«Черкаські Мавпи-01» вдало розпочали третій тур ВЮБЛ. У цьому турі чемпіонату України черкащанам випало зіграти чотири матчі у київському спорткомплексі «Авангард». Вже в першій грі підопічні Миколи Неухацького встановили вражаючий рекорд. Черкащани виграли в дніпропетровської «Самари» з різницею у 110 очок – 123:13.
Особливо вражаючими виглядають цифри заключного періоду, який «Мавпи-01» виграли з рахунком 40:2. У цьому матчі тренер дав можливість зіграти рівну кількість часу всім гравцям команди, відтак всі одинадцять гравців відзначилися набраними очками, пише «Черкаський спорт».У другій грі черкащани теж відзначилися розгромом суперника. Цього разу болючої поразки зазнала друга команда дніпропетровського «СДЮСШОР-5». Черкащани святкували успіх з рахунком 87:36. Найрезультативнішим гравцем цього матчу став Романовський, котрий здобув 20 очок.Нагадаємо, що до цього туру «Черкаські Мавпи-01» очолювали турнірну таблицю чемпіонату України у своїй віковій групі. Наразі у команди Миколи Неухацького шість перемог у шести зіграних матчах.– Приємно вигравати з такою різницею «+110». Для нас це, звісно, рекорд. Причому я не впевнений, що в Україні у такому віці взагалі хтось ще вигравав з такою різницею. Але не слід забувати, що більшість гравців наших суперників були молодші, припустимо «Самара» сформована з хлопців 2002-го р. н. Окрім результату, у цих матчах ми переслідували й інші цілі. Зокрема, було завдання набирати очки всім гравцям, тому сьогодні високими були не лише цифри лідерів, а всієї команди. У цьому сезоні видно певний прогрес команди, хлопці технічно правильно виконують більшість ігрових елементів, відтак вимальовується уже певна картина баскетболу, – зазначив тренер юнацької команди «Мавп» Микола Неухацький.

Джерело: http://procherk.info/

По материалам http://cknews.info/

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]