Последние новости Черкасс

Рятувальники звітують про пожежу в Маньківці — ПРОЧЕРК.інфо

Учора о 20.14 до оперативно-диспетчерської служби управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області надійшло повідомлення про загорання автобуса «МАN» на 190 км автодороги Київ – Одеса біля села Подібна Маньківського району.
На місце події одразу виїхали рятувальники двох пожежно-рятувальних підрозділів Уманського та Маньківського районів.Ще до прибуття вогнеборців на місце події вогонь встиг охопити увесь автобус. О 21.45 пожежу було ліквідовано.Загиблих та постраждалих в результаті пожежі немає, зазначають у прес-службі ДСНС області.Нагадаємо, що люди влаштували імпровізований КПП на трасі Київ-Одеса через звістку, що з півдня на Київ рухаються чи то танки, чи то автобуси з «тітушками».Великий автобус, який намагався проскочити блок-пост, люди побили палками та камінням й підпалили просто на ходу.Перед цим на трасі сталася трагедія: джип на швидкості, ігноруючи вимоги людей, збив чоловіка насмерть.

Джерело: http://procherk.info/

По материалам http://cknews.info/

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]