Последние новости Черкасс

Сьогодні черкащани знову підуть до міліції пропонувати скласти щити (ВІДЕО) — ПРОЧЕРК.інфо

У середу черкащани ввечері таки ходили до обласного управління МВС, хоч організатори мітингу на Театральному майдані закликали їх цього не робити.
Нагадаємо, що учора по обіді черкащани провели мітинг під черкаським УМВС, де озвучили керівництву міліції три вимоги: це відкликання черкаського «Беркуту» з Києва, відставка начальника обласного УМВС Володимира Ліпандіна та розблокування всіх автошляхів на Черкащині. Часу міліції черкащани дали до вечора.Проте згодом опозиція отримала інформацію про можливий приїзд до Черкас на вечірній мітинг провокаторів. Тому ввечері мітингувальників закликали не йти до управління МВС, а пройти колоною бульваром Шевченка до площі 700-річчя. По дорозі було запропоновано зупинитися біля будівлі обласної прокуратури, щоб озвучити інші вимоги: відкриття кримінальної справи проти «Беркуту».Вже біля прокуратури почалися суперечки. Частина рішуче налаштованих молодих людей хотіла йти на Соборну площу, щоб вимагати відставки обласного керівництва, частина хотіла пікетувати УМВС. Колона почала розпорошуватися. Дехто продовжив рух до площі 700-річчя. Інші повернули назад, до УМВС. Ще частина людей пішла знову на Театральну площу.Молодь, що пішла до управління МВС, зустріла там міліціонерів зі щитами. На пропозицію скласти щити вони ніяк не відреагували. Молодь пообіцяла прийти і наступного дня до міліції з тією ж пропозицією.Детальніше дивіться ВІДЕО з події.

Джерело: http://procherk.info/

По материалам http://cknews.info/

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]