Последние новости Черкасс

Володимир Коцюруба: Програмою «Турбота» охоплено увагою соціально вразливі категорії населення міста

 Депутатською більшістю було схвалено Міську програму «Турбота» на 2014 рік на останньому пленарному засіданні четвертої сесії Черкаської міської ради. Директор департаменту соціальної політики Володимир Коцюруба від імені всіх соціально вразливих жителів міста висловлює вдячність депутатському корпусу за розуміння та підтримку громадян, які потребують посиленої уваги до своїх потреб та забезпечення належного соціального захисту.
  – Програмою «Турбота» охоплено саме тих мешканців нашого міста, які дійсно потребують допомоги. Поміж них – ветерани війни та праці, інваліди, малозабезпечені та багатодітні родини, одинокі та непрацездатні. Власне, рівень суспільства визначається саме своїм ставленням до потреб найуразливіших верств населення, – говорить Володимир Коцюруба.
За його словами, при розробленні Програми  фахівці департаменту зважали і на соціально-економічну ситуацію сьогодення; доцільність поліпшення організаційно-правового забезпечення надання фінансової допомоги, пільг та підтримки; необхідність збереження пріоритетних напрямків соціального захисту, що дозволяють підтримувати життєдіяльність найбільш соціально незахищених мешканців міста. В основу розробки Програми покладено системний аналіз законодавства України, що формує соціальну політику в країні, а також попередній досвід роботи органів і закладів соціального захисту міста.    Директор департаменту соціальної політики наголошує, що вперше вищезазначеною Програмою передбачено виплату щомісячної стипендії ветеранам війни, які визволяли м. Черкаси від фашистських загарбників. Також прийнято рішення про надання фінансової підтримки Черкаському міському осередку Всеукраїнської громадської організації «Захист дітей війни». (Фінансову підтримку передбачено й міській громадській організації ветеранів; міській організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів; Черкаській міській Спілці ветеранів Афганістану; Черкаській міській громадській організації «Союз Чорнобиль України»; Черкаській благодійній організації людей, які живуть з ВІЛ-СНІДом «Від серця до серця»).
 
Для перевезення осіб з інвалідністю передбачено придбати автомобіль спеціалізованого призначення.   У програмі передбачено й забезпечення з міського бюджету санаторно-курортними путівками дітей-інвалідів, а також осіб, які супроводжуватимуть дітей, які не здатні до самообслуговування, тощо.   Довідково:  

Володимир Коцюруба: Програмою «Турбота» охоплено увагою соціально вразливі категорії населення міста


Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]