Последние новости Черкасс

130 категорійних громадян безкоштовно відвідали цирк-шапіто

Незабутні враження та шквал яскравий емоцій отримали підопічні Черкаського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які днями відвідали виставу цирку-шапіто «Рів’єра» у Черкасах.
Директор Черкаського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Скляренко розповіла, що загалом циркову виставу безкоштовно переглянули 130 осіб. Це, зокрема, сім’ї в яких виховуються  діти з особливими потребами. А також –  неповнолітні  з дитячих будинків сімейного типу, прийомних родин, багатодітні сім’ї та родини, де діти виховуються однією мамою або одним батьком.
– Це – особлива категорія наших громадян – особливо вразлива та незахищена, яка потребує уваги та допомоги суспільства,–  відзначила Тетяна Віталіївна.
За її словами,  директора цирку-шапіто  «Рів’єра» Шекера О. В. відзначено подякою за вагомий внесок у розвиток соціальних програм України.

новости черкассы

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]