Последние новости Черкасс

Секретар міської ради Віктор Білоусов: «Важливо ощадливо використовувати кожну міську гривню»

Нового члена виконкому – заступника міського голови Володимира Ромашова (затвердженого на цю посаду на минулій сесії міської ради) сьогодні  на засіданні виконавчого комітету представив секретар міської ради Віктор Білоусов.
Під час обговорення  Віктор Білоусов повідомив, що зараз триває робота департаментів Черкаської міської ради з планування проекту Програми соціального-економічного та культурного розвитку м. Черкаси, а також бюджетних показників на наступний рік. Зокрема, кожен з департаментів має подати по кілька основні пропозиції щодо своєї діяльності у новому році, які будуть враховані при формуванні відповідної  Програми та міського бюджету на 2014 рік.

новости черкассы

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]