Последние новости Черкасс

Хіміки всьоме завойовують приз

У цьому сезоні чемпіонат області з футболу серед команд ветеранів(понад 40 років)зібрав 18 команд спортклубів та колективів фізкультури.
Багатоступінчасті змагання чемпіонату в третьому етапі звели команди «Хімік» і ФК «Вікторія», де сильнішим був «Хімік»(3:1 і  2:0). А золотоніська команда «Спартак-Колос», поступившись у першій зустрічі(1:3), не змогла надолужити прогаяне, хоч і перемогла вдома(2:1)черкаський ФК «Дахнівка».
Фінал відбувся в Білозір’ї. У боротьбі за третє місце команда ФК «Вікторія» у зустрічі з золотоніським «Спартаком-Колос» забила єдиний гол, перемогла і стала бронзовим призером чемпіонату(тренер В.Ковбаса). Хіміки у гострій боротьбі з ФК «Дахнівка» торували шлях до золотих нагород. І це їм вдалося, забивши гол з пенальті. СК «Хімік» всьоме став чемпіоном Черкащини серед ветеранів. «Срібло» дісталося футбольній команді ФК «Дахнівка». Приз кращого гравця дістався Ю.Саку, пам’ятний приз найстаршого гравця вручено гравцю і тренеру ФК «Хімік» В.Кармоліту.
Наш кор.

Джерело: Черкаський край — http://www.kray.ck.ua/

По материалам http://cknews.info/

новости черкассы

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]