Последние новости Черкасс

Черкаський боксер дебютує на профі-рингу

В рамках турніру «K2 Promotions», запланованого на 9 листопада в Києві, на професійному рингу дебютує перспективний український боксер-черкащанин Артем Савенко.
Уродженець міста Черкаси, яким якому 1 листопада, виповнилося 22 роки, є бронзовим призером чемпіонату України з боксу серед спортсменів у віці до 22 років і дворазовим срібним призером чемпіонату України серед юніорів.

Також Савенко може похвалитися серйозними досягненнями в кік-боксингу: він завоював звання чемпіона України, виграв Кубок світу в Ялті і став бронзовим призером Кубка світу в Ріміні(Італія).
Протистояти Артему в його проф. дебюті буде харків’янин Олексій Козлов(0-2). Формула бою — 4 раунди в суперлегкій вазі(до 63,5 кг).
Про це повыдомляє прес-служба K2 Promotions.

Джерело: Черкаський край — http://www.kray.ck.ua/

По материалам http://cknews.info/

новости черкассы

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]