Последние новости Черкасс

Партія розвитку України запрошує до співпраці

У Києві 21 червня відбувся третій позачерговий з’їзд Партії розвитку України. Керівником її національного комітету було обрано Юрія Мірошниченка, головою виконавчого комітету — Сергія Ларіна.

Команда Черкаського осередку Партії розвитку України прибула до столиці у складі 20 осіб. Загалом же у з’їзді взяло участь 745 делегатів з 405 населених пунктів 25 регіонів України.Новообраний голова політвиконкому Сергій Ларін наголосив, що у партії не буде вождизму, партія будуватиметься на засадах відкритості та прозорості. Нова політична сила прагне стати стартовою платформою для ініціативних людей з різних куточків України, незалежно від віку та політичних уподобань. Тому пост голови партії скасовано новим Статутом.

Головними завданнями Партії розвитку є встановлення миру, об’єднання країни, припинення воєнних дій на Сході та збереження територіальної цілісності країни. Партія закликає усі сторони воєнного конфлікту сісти за стіл переговорів і повністю підтримує План мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Програма партії включає ефективні кроки боротьби з корупцією, розвитку підприємництва, створенню нових робочих місць.

Партія виступає за децентралізацію влади через проведення адмінреформи та надання місцевим громадам права вільно розпоряджатись своїми коштами.

Голова національного комітету ПРУ Юрій Мірошниченко, який виступив автором законопроекту про вибори за відкритими партійними списками, підтвердив участь політсили у дострокових парламентських виборах та виборах до місцевих органів самоврядування.

На з’їзді була присутньою делегація від Черкащини, в яку увійшли: депутат Черкаської міської ради Володимир Гудзенко, директор ЧВ Фонду соціального страхування інвалідів Катерина Радзівіл, начальник цеху телекомунікаційних послуг №18 м. Чигирина ПАТ „Укртелеком“ Сергій Романенко, головний інженер „Чигиринрайавтодору“ Віталій Шпичак, представник молодіжного крила Партії розвитку України Сергій Когут.

Одразу після повернення зі з’їзду партійці почали підготовку до організації Черкаської обласної конференції, на якій будуть обрані голова обласної організації і три його заступники. Конференцію намітили провести вже на початку липня.

Запрошуємо долучитися черкащан до процесу розробки ефективної програми розвитку країни та області!

Черкаський обласний осередок Партії розвитку УкраїниТел.: (0472) 38-48-50; (050) 139-12-77; (093) 767-16-96; (068) 704-44-73E-mail: \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По материалам http://aktsent.com.ua/

новости черкассы

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]