Последние новости Черкасс

Черкащани з парасольками підтримали російський «Дождь» (ФОТО, ВІДЕО) — ПРОЧЕРК.інфо

Черкащани прийшли на сьогоднішній Євромайдан з парасольками, щоб підтримати російський опозиційний телеканал «Дождь».
Брати на віче парасольки закликали напередодні заходу представники політичної сили «Демократичний Альянс». «Дождь» – один з небагатьох телеканалів у Росії, який показує правдиво протести в Україні. 10 лютого від своїх мереж відключив телеканал оператор «Триколор ТВ». Раніше це вже зробила більшість великих кабельних мовників.
Як інформувала «Українська правда», в Москві поліція зірвала флешмоб на підтримку телеканалу «Дождь» та затримала 40 активістів за відкриті парасольки. Організатори, які назвали акцію «Дождь идет», планували наклеїти на парасолі картинки «Не до / / / детесь», стилізовані під логотип «Дождя», і з цими парасолями гуляти на Манежній площі. Одразу після цього до людей почали підходити поліцейські та почали забирати їх до автобусів та казали учасникам акції, що вона незаконна.
Також акція на підтримку телеканалу «Дождь» прйшла нещодавно в Києві.

Черкащани з парасольками підтримали російський «Дождь» (ФОТО, ВІДЕО) — ПРОЧЕРК.інфо

Джерело: http://procherk.info/

По материалам http://cknews.info/

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]