Последние новости Черкасс

У Чигирині та Шполі «свободівців» намагалися закидати яйцями — ПРОЧЕРК.інфо

Сьогодні в Чигирині «тітушки» намагалися закидати яйцями народного депутата від ВО «Свобода» Юрія Сиротюка. Про це він повідомив під час зустрічі з громадою в Черкасах. – Кожного разу, коли приїжджаю на Черкащину, Тулуб стає все смішнішим. Сьогодні в Чигирині він втратив яйця. Послав якихось «тітушок» закидати яйцями мене і людей. Так вони десь за кілометр кинули і тікали, бо їм привиділися якісь бандерівці в Чигирині. Оце він дожився… Якщо цей герой України хоче поговорити, то хай візьме своїх «тітушок» і прийде… Так що вже без яєць ваш губернатор. Думаю, скоро взагалі ніякого не буде… – розповів під час зустрічі з черкащанами Сиротюк.

У Чигирині та Шполі «свободівців» намагалися закидати яйцями — ПРОЧЕРК.інфо

Крім того, у Шполі під час зустрічі місцевої громади з нардепом від «Свободи» Ігорем Швайкою молодики теж намагалися закидати їх яйцями.«Місцеві тітушки в Шполі напали на громаду на зустрічі із народним депутатом від «Свободи» Ігорем Швайкою. Сам Швайка неушкоджений, у кількох свободівців влучили яйцями. Зустріч триває, кількох тітушок зловив та передав у міліцію свободівський загін самооборони. Після зустрічі із нардепом шполяни мають йти пікетувати міліцію, бо очевидно, що за їхнього схвалення все це і відбувається», – повідомив у соціальній мережі «Фейсбук» очільник обласної «Свободи» Юрій Ботнар.

Джерело: http://procherk.info/

По материалам http://cknews.info/

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]