Последние новости Черкасс

Подяку міського голови з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав вручили Сергію Устименку

У ці дні в усіх населених пунктах України проходять урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виведення Радянських військ з Афганістану. Указом Президента України Віктора Януковича від 12 червня 2013 року № 329/2013 2014 рік оголошено в Україні Роком учасників бойових дій на території інших держав.   Учасники бойових дій на території інших держав, ризикуючи життям, з честю виконували військову присягу і сьогодні передають свій багатий досвід молодим українським патріотам, залишаються прикладом беззаперечного виконання свого громадянського обов’язку перед Батьківщиною.   Одного із них вітали сьогодні працівники управління соціального захисту населення Соснівського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради. – Подяку міського голови за багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, професоналізм та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав отримав виконуючий обов’язки заступника начальника відділу – державного соціального інспектора відділу державних соціальних інспекторів управління соціального захисту населення Соснівського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Сергій Устименко.  

Вручаючи нагороду, директор департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Володимир Коцюруба розповів підлеглим, що Сергій Сергійович проходив службу в органах внутрішніх справ УМВС України в Черкаській області з 1981 по 2000 рік.   З жовтня 1997 року до березня 1999 року проходив службу у складі Міжнародних миротворчих сил поліції ООН у країнах колишньої Югославії: Македонії, а з березня до вересня 1999 року – в Боснії та Герцеговині.   В лютому 1998 року нагороджений медаллю ООН «За службу в ім’я миру в Македонії», а в липні 1999 року – медаллю ООН «За службу в ім’я миру в Боснії та Герцеговині». За мужність та витримку, проявлені під час виконання своїх службових обов’язків у миротворчих місіях, а також вагомий внесок у піднесення авторитету міліції України на міжнародному рівні Указом Президента України від 26 березня 1999 року нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня та Почесним Знаком МВС України. В експозиції обласного краєзнавчого музею «Історія міліції Черкащини» розміщувались також матеріали про участь Устименка С.С. в миротворчих операціях. Сергій Устименко – єдиний представник УМВС України в Черкаській області, який в черговий раз був направлений для участі в миротворчій місії в Боснії та Герцеговині вже перебуваючи на пенсії – з вересня 2001 по жовтень 2002 року, як спеціаліст миротвочого центру МВС України.   Наказом МВС України у травні 2011 року він нагороджений медаллю «За миротворчу діяльність», багатьма ювілейними та відомчими медалями та нагрудними знаками.   Після виходу на пенсію у 2000 році Сергій Устименко був зарахований на службу в органи місцевого самоврядування. Працював помічником голови Соснівської районної ради з координації роботи з правоохоронними органами (стояв у витоків створення громадських формувань з охорони громадського порядку), завідувачем відділу внутрішньої політики Соснівської районної ради, провідним спеціалістом відділу ведення Державного реєстру виборців Соснівського району департаменту управління справами Черкаської міської ради.   Нині виконує обов’язки заступника начальника відділу – державного соціального інспектора відділу державних соціальних інспекторів управління соціального захисту населення Соснівського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради.   Характеризується позитивно. Є взірцем виконання своїх службових обов’язків.   Сергій Сергійович переконаний, що захищаючи мир інших народів, миротворці сприяли формуванню у молодого покоління любові до України, готовності до виконання громадського обов’язку, берегли мир на рідній землі, де завжди залишались їхні душі і серця.   Щиро приєднуємось до привітань!

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]