Последние новости Черкасс

Митрополита Софронія із днем народження від влади вітав Касян — ПРОЧЕРК.інфо

Учора в день Стрітення Господнього архіпастиру землі Черкаської, Високопреосвященнішому Митрополиту Софронію виповнилося 74 роки.

У кафедральному Михайло-Архангельському соборі святкову Божественну літургію очолив сам іменинник. Разом із Владикою служили клірики з різних благочинь. Зі словом на свято Стрітення Господнього до присутніх звернувся благочинний Смілянького округу протоієрей Петро Дмитрук.

Митрополита Софронія із днем народження від влади вітав Касян — ПРОЧЕРК.інфо


По завершенні Божественної літургії Владика приймав поздоровлення спочатку від священиків кафедрального собору, численних парафіян, а вже потім, у своєму робочому кабінеті, від високих гостей, представників влади, військових, інтелігенції, широкої громадськості. Від імені голови Черкаської облдержадміністрації й обласної ради Владику привітав заступник голови облради Василь Касян.Митрополит Софроній подякував усім гостям за добрі побажання і висловив впевненість, що лише за умови миру, злагоди, взаєморозуміння єпархія зможе вийти на ще більш високий рівень служіння Богові й рідній українській державі, інформують у прес-службі Черкаської єпархії Української православної церкви.

Джерело: http://procherk.info/

По материалам http://cknews.info/

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]