Последние новости Черкасс

Черкащани настріляли в Запоріжжі на третє місце

17 травня у Запоріжжі пройшов І етап Відкритого чемпіонату Запорізької області зі спортивного пейнтболу за версією «X-ballLight,трійки». У цих змаганнях черкаська команда «Сфера» вирішила взяти учать вже з моменту його анонсу. Слід додати, що за підсумками минулорічної серії цього ж чемпіонату, саме «Сфера» виборола другий комплект нагород. Тому місцеві команди пам’ятали черкаських гостів та чекали на традиційно сильний виступ і цього року.

Команда розпочала нову серію тренувань, які були направлені на відпрацювання як базових вправ, універсальних для всіх гравців, так і спеціалізованих, окремі вправи для гравців, які грають на спеціальних «ролях». Тренер команди розробив концепції гри команди відповідно до схеми поля, яке надав організатор. Але, куди ж без форс мажору? Схему розташування укриттів, організатори дещо змінили, тому останні стратегічні коригування, були внесені вже під час змагань. До славного міста Запоріжжя «Сфера» прибула у складі:

1. Гайдаєнко Руслан, ігровий номер 8

2. Гапій Олексій, ігровий номер 7

3. Зозуля Іван, ігровий номер 19

4. Полтавський Володимир, ігровий номер 4

5. Шидловський Артур

Змагання проходили за оновленими правилами, які стимулювали кожну команду боротися за максимальну кількість перемог у кожній зустрічі та не гаяти загально відведеного часу. Динамічна гра та різноманітна, несподівана тактика були ключем до перемоги.

Так, за результатами: 1. місце – DneprUnited (Дніпропетровськ);

2. місце – Worms (Дніпропетровськ);

3. місце – Сфера (Черкаси).

http://procherk.info/

По материалам http://cknews.info/

новости черкассы

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]