Последние новости Черкасс

Про факти вандалізму інформаційних стендів та дощок оголошень – повідомляйте «Оперативну службу 1505»

Останнім часом у Черкасах почастішали випадки крадіжок та  псування інформаційних стендів та дощок оголошень, спеціально встановлених у мікрорайонах міста для розміщення матеріалів передвиборчої агітації.   На сьогодні у Черкасах викрадено інформаційний стенд по вулиці Луначарського, 3, а також пошкоджені стенди за адресами: вул. Я.Галана, 11 (зупинка «Вул. Смаглія») та вул. В. Чорновола (зупинка «Ватутіна»).
У зв’язку з цим керівництво виконавчого комітету Черкаської міської ради звернулось до управління МВС України в Черкаській області з проханням орієнтувати підпорядковані підрозділи на здійснення відповідних заходів.
Просимо жителів міста Черкаси, керівників підприємств, установ та організацій повідомляти про випадки псування інформаційних стендів чи дощок оголошень «Оперативну службу 1505» Черкаської міської ради за телефонами: зі стаціонарного - на короткий номер 1505, або з мобільного — (050)464-60-60. 

новости черкассы

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]