Последние новости Черкасс

У Чигиринському районі син соцпрацівниці … — Ремарка.net.ua

Впродовж однієї доби міліціянти встановили осіб, які обманним шляхом скористалися коштами з банківських карток мешканців Чигиринського району, Канева і Катеринополя.
В Каневі співробітники міліції затримали тридцятидворічного молодика, який вкрав кредитку своєї знайомої та зняв з неї п’ятсот гривень. Того ж дня в Катеринополі чоловік, що перебував у розважальному закладі, з’ясував, що у нього зникла банківська картка. Як з’ясувалося, пін-код карти власник безпечно зазначив на її зворотній стороні. Кредитку використали двоє сімнадцятирічних хлопців. Юнаки запевняють, що картку не крали, а знайшли.
А в Чигиринському районі 63-річна пенсіонерка звернулася з проханням до працівниці соціальної служби, щоб та зняла її пенсію з банківської картки. Жінка довірила зробити це власному синові, який використав кошти пенсіонерки на свої потреби.
За інформацією СГЗ УМВС України в Черкаській області

Джерело: Інформаційний портал Чиггиринського району — http://www.remarka.net.ua/

По материалам http://cknews.info/

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]