Последние новости Черкасс

Поділись з оточуючими своїм чудовим новорічним настроєм!

Днями в територіальному центрі соціальної допомоги Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради відбувся Новорічний вечір для осіб, які проходять адаптацію в цьому закладі. Святковий захід влаштовано на прохання 58 підопічних: як молоді, так і громадян старшого віку.   Підготовка до свята тривала цілий тиждень, а його учасники відповідально готували свої виступи та костюми, придумували конкурси та привітання для друзів.   Окремого ведучого на святі не було. Кожен виступ плавно переходив в наступний. А розпочали концерт віршовані привітання місцевих поетів – Віри Кочкарьової та Лариси Макcименко.    Далі продемонстрували танцювальні таланти учасники колективу бального танцю, яким керує Олександр Корольчук: танцівники виконали декілька  фокстротів, ритмічних самбо та ча-ча-ча.  

  Святкові конкурси від Діда Мороза, Снігуроньки та Снігової Королеви веселили та розважали гостей вечора: учасники малювали найвеселіших сніговиків, надували різнокольорові кульки, вирізали сніжинки. І ті, хто перемагали у конкурсах, отримували новорічні подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.   Особливим подарунком вечора стала новорічна пісня від Діда Мороза. Він співав так завзято, пританцьовуючи біля ялинки, що гості не могли всидіти на місці і заходились витанцьовувати разом з ним.
 
Яскраві барви ялинки, іскристі бенгальські вогні, новорічні подарунки та запальні танці створили чудову святкову атмосферу у залі. Всі щиро веселились, танцювали та із величезним задоволенням ділились з оточуючими своїм чудовим новорічним настроєм!  

новости черкассы

Loading...





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]