Последние новости Черкасс

Павло Карась: «Завдяки оперативності та мужності рятувальникам вдалось запобігти масштабній техногенній аварії на Черкаській ТЕЦ»

– Цієї ночі сталася аварія на Черкаській ТЕЦ, загорілася трансформаторна підстанція №4 напругою 110/6 кВ. Хочу відзначити оперативні дії працівників ТЕЦ, які відразу ж оцінили серйозність ситуації та  оперативно повідомили про цю подію відповідні служби, зокрема, й міськвиконком, – наголосив заступник міського голови Павло Карась.
За його словами, о 23:45 надійшло повідомлення від чергового інженера ТЕЦ до оперативно-координаційного центру управління ДСНС України у Черкаській області.  Пожежно-рятувальні підрозділи Черкаського гарнізону за підвищеним номером виклику оперативно прибули на місце події, де на цей час виникла розгерметизація, витік та загорання мастила в межах захисного обвалування підстанції. Після того, як чергова зміна ТЕЦ знеструмила об’єкт, пожежні пінними атаками ліквідували пожежу, що охопила площу 100 квадратних метрів.  

новости черкассы

Loading...





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]