Последние новости Черкасс

Подати гарячу воду на «Митницю» заважають кіоски

Торговельні кіоски на вул. Г. Сталінграда, які заважають ремонтувати аварійну теплотрасу, можуть демонтувати. Про це повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.    За його словами, гарячу воду в мікрорайон «Митниця» комунальники готувалися подати ще в суботу. Проте при наповненні мережі виявили кілька поривів. Один із них по вул. Г. Сталінграда (парна сторона).
«Затримка виникла на Героїв Сталінграда. На теплових мережах стоять кіоски, другий день власники не прибирають. Сьогодні доведеться діяти примусово», – зазначив Сергій Одарич.  

новости черкассы

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]