Последние новости Черкасс

У Черкасах відбулися громадські слухання з проведення транспортної реформи

Майже три години в міському будинку культури ім. І.Кулика тривали вчора загальноміські громадські слухання на тему «Проведення транспортної реформи в м. Черкаси». Офіційно зареєструвалися учасниками цього зібрання 737 осіб. Участь у цьому заході взяли  секретар міської ради, в.о. міського голови м. Черкаси Віктор Білоусов, перший заступник міського голови Віктор Беззубенко, заступник міського голови Володимир Ромашов, керівники департаментів, депутати міської ради, представники громадськості та засобів масової інформації.  

У Черкасах відбулися громадські слухання з проведення транспортної реформи

Начальник управління транспорту департаменту житлово-комунального комплексу, депутат міської ради Віталій Дядченко розповів загалу  про концепцію розвитку інфраструктури громадського транспорту м. Черкаси на 2011 – 2015 р. р. та що вдалося зробити в напрямку реалізації транспортної реформи.  

У Черкасах відбулися громадські слухання з проведення транспортної реформи

За його словами, 2013 року до управління транспорту надійшло 210 звернень від громадян. Найбільше з них стосувалися питань пільгового перевезення,  збільшення кількості тролейбусів на маршрутах,  відкриття нових маршрутів, зміни схеми руху. Також непоодинокими були й  скарги на водіїв та кондукторів.  

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]