Последние новости Черкасс

Життя без насилля

Цій темі  присвячується всеукраїнська конференція, яка відбудеться у четвер, 21 листопада,  о 9.30 у залі засідань Черкаської міської ради по вул. Б.Вишневецького, 36 у каб. 206.
 
Захід відбувається у рамках реалізації проекту «Права жінок в Україні». Ініціатором  конференції виступає Черкаський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Черкаською міською дитячою громадською організацією «Грані» за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.
 
Директор Черкаського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Скляренко розповіла, що у цьому заході візьмуть участь представники державних структур та громадських організацій, які займаються питаннями прав жінок в Україні. Озвучена  інформація сприятиме підвищенню  професійної та правової компетенції.   – Насамперед ця інформація буде корисною для жінок, які найчастіше потерпають від сімейного насилля, – зазначає Тетяна Віталіївна. – Адже фахівці розкажуть не лише, як попередити виникнення цього негативного явища в родинах, але й що робити, коли подібні симптоми вже мають місце у сім’ї.   За її словами, торік  на Черкащині до правоохоронних органів звернулось понад 1,2 тисячі жінок з приводу насилля у їх родинах. Проте ці цифри далекі від реальної картини. Оскільки більшість жертв сімейного насилля бояться і воліють мовчати. До того ж прагнуть, так би мовити, «не виносити сміття з хати», не надаючи розголосу інцидентам в родині із застосуванням фізичної сили.   – Тому, напевно, настільки поширеним це явище лишається в українських сім’ях і досі. Адже жінки банально не знають що робити, аби цього не допустити, – наголошує Тетяна Віталіївна.   КОРИСНО ЗНАТИ:
 
Просимо надати контактну інформацію учасника конференції (ПІБ, посада, контактний номер телефону) та підтвердити участь на електронну адресу Черкаського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді:   або .
 
Контактна особа – Тетяна Віталіївна Скляренко – тел. (097)774-59-75.   ПЛАН КОНФЕРЕНЦІЇ  «ЖИТТЯ БЕЗ НАСИЛЛЯ»
9.30 – реєстрація учасників;
10.00 – відкриття конференції (Скляренко Т.В.)
10.15 – основна частина:
 
- Перевіспа Я.М., директор КЗ «Черкаський обласний соціальний центр Матері і Дитини»
«Соціально-психологічні послуги жінкам, які постраждали від насилля»;  

новости черкассы

Loading...





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]