Последние новости Черкасс

У Черкасах триває акція «Милосердя» зі збору необхідних речей для безпритульних

Територіальний центр соціальної допомоги Соснівського району Черкас проводить акцію «Милосердя» та звертається  до трудових колективів, підприємств, установ, організацій, підприємців, депутатів та усіх небайдужих громадян міста з проханням допомогти   людям, які опинились у скрутних життєвих обставинах,  і нині перебувають у Центрі реінтеграції бездомних осіб.   Директор територіального центру соціальної допомоги Сонівського району Альона Щербак зауважила, що з наближенням холодів безпритульні потребують особливої уваги та  допомоги суспільства.   – Голод, холод та ціла низка  хвороб – це все, що оточує безхатченків. Звертаюсь до всіх небайдужих – не лишатись байдужими до чужої біди та у міру можливостей допомогти: одягом, взяттям, речами особистої гігієни, продуктами харчуванням та медичними препаратами, –  акцентувала Альона Володимирівна.   Перелік необхідних речей:   1. Продукти харчування (як швидкого приготування – «мівіна», мюслі тощо, так і окремі види продуктів, такі, як: консерви, овочі, крупи, цукор, макарони, чай та інше).
2. Теплі речі зимового асортименту (бажано чоловічі): куртки від 48 р. до 54, теплі штани, взуття від 40 до 45 розмірів, шкарпетки та нижня білизна.
3. Постільна білизна, подушки, ковдри.
4. Товари особистої гігієни: зубні щітки, мило, засоби для гоління, пральний порошок.
5. Медичні препарати – бинти, антисептичні засоби, анальгетики, серцеві та інші.  

новости черкассы






Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]