Последние новости Черкасс

Черкаська «Вікторія» – з нагородами

Вихованці Зразкового художнього колективу сучасної хореографії «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру днями взяли участь у змаганнях з сучасного танцювального спорту у Києві та Донецьку, звідки  повернулись з низкою нагород і танцювальних відзнак.  «Кубок Донбасу» вітав найменшу вихованку «Вікторії» — Наумову Анастасію (6 років). Вона виборола срібло у категоріях – «диско», «хіп-хоп» і «джаз-фанк» у вікових категоріях – «діти та ювенали» та посіла  друге  місце серед старших учасників у стилі «контемпорарі» зі своєю композицією «На Купала».
А от Сухенко Вікторія стала першою у категорії «джаз-фанк», і бронзовим призером у категоріях «диско» та «хіп-хоп» серед юніорів.  

На Чемпіонаті Києва на першу сходинку п’єдесталу піднялись черкаські танцівники Хоміч Анастасія, Дубінчук Євген, та початківці Ткаченко Аріна та Афанасьєва Аріна.
А на вихованців Зразкового художнього колективу сучасної хореографії «Вікторія» вже чекають наступні, не менш насичені вихідні, що пройдуть у м. Харків. Їх буде вітати Відкритий Кубок України з «диско», «диско слоу», «техно», «Dancepop», «фанки» та Відкриті Всеукраїнські змагання з сучасних танців «Танцювальний експрес 2013».

новости черкассы






Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]