Последние новости Черкасс

У Черкасах побільшало Зразкових художніх колективів

Звання «Зразковий художній колектив» присвоєно студії «У колі друзів» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру. Студія «У колі друзів» була створена в 2004 році.   Вихованці студії «У колі друзів» є постійними учасниками заходів Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру, переможцями міських та обласних конкурсів, виставок.  

У Черкасах побільшало Зразкових художніх колективів

  Діти приймають участь у масових заходах («Осінній вернісаж», «Гарбузове диво», «Піратська вечірка», «Вечірка капелюшків», «Про котів», «Осіннє диво», Новорічні та Різдвяні свята), міських заходах, концертах, виставках, майстер-класах.   Вихованці студії є постійними учасниками та переможцями обласного фольклорного фестивалю-конкурсу вертепів та колядок «Щедрий вечір, добрий вечір, мати Україно», лауреатом першого обласного інтеграційного творчого фестивалю «Сонячні промені».  

У Черкасах побільшало Зразкових художніх колективів

   Твори дітей увійшли до збірок поезії «Тарасовими шляхами». Гуртківці беруть активну участь в благодійних акціях та концертах. З 2013 року вихованці студії долучаються до створення проекту «Веселий ананас» на телеканалі «ВІККА».   Завдання студії – сприяти формуванню життєвої компетентності особистості, становленню її як творця власного життя; пізнавальної компетентності (ознайомлення з моделями комунікативної поведінки народів інших країн і, на цій основі, розвивати уміння спілкування у різних сферах діяльності); практичної компетентності (особливості вербального та невербального спілкування, опанування комунікативного мінімуму з урахуванням основних комунікативних функцій – обмін інформацією, думками, почуттями, висловлення власної думки, критики, порівняння, тощо; активізувати фонові знання і досвід дітей, удосконалити вміння діалогічного мовлення, розширити та активізувати словниковий запас дітей); творчої компетентності (формування художньо естетичного смаку, ознайомлення з музичною культурою інших країн, ознайомлення з життям ровесників за кордоном, розширення соціокультурних навичок, вивчення іноземної літератури, тощо); соціальної компетентності (розвиток емоційно — вольової сфери особистості, наполегливості в досягненні мети, формування навичок взаємодії в колективі). Для досягнення кращих результатів актуальним є введення нестандартних форм проведення занять студії та участь у масових заходах (участь в концертах та конкурсах); створення атмосфери взаєморозуміння, співробітництва, довіри, взаємодопомоги.
Вітаємо талановитих вихованців студії та педагога Лесю Побиванець!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]