Последние новости Черкасс

До кінця року в Черкасах має з’явитися ще чотири спортивних майданчики

Урочисте відкриття спортивного майданчика відбулося в четвер, 10 жовтня, по вулиці Волкова між житловими будинками № 75 та 95.
Громада мікрорайону, депутати міської ради та керівництво Черкас  вітали мешканців району, особливо молодь, з цією подією.
На відкритті були присутні депутати міської ради Ігор Мельников та Андрій Більда.   Відкриваючи майданчик, директор департаменту архітектури, містобудування та інспектування Артур Савін, відзначив, що цей спортивний майданчик – лише перший етап програми будівництва  сучасних спортивних майданчиків, яка нині реалізується в Черкасах за кошти міського бюджету. А також подякував депутатам міської ради, які популяризують здоровий спосіб життя, заняття  спортом, особливо серед молоді, і докладають всіх зусиль для втілення  нових  соціальних  ініціатив Президента, що  пропагують фізичне загартування і здоровий спосіб життя.  

  В рамках проголошених соціальних ініціатив  протягом 2013-2014 років буде оновлено спортивні майданчики в майже  28,5 тисячах  загальноосвітніх та дошкільних  навчальних закладів по всій державі.
За словами Артура Олександровича, у міському бюджеті на цей рік на реконструкцію спортивних майданчиків  у Черкасах передбачено близько 2 млн. 186 тисяч гривень.
Відповідна пропозиція була закладена і в Програмі соціально-економічного і культурного розвитку Черкас на 2013 рік.  

Насьогодні  роботи з будівництва спортивних майданчиків тривають ще в чотирьох місцях Черкас – по вулицях Петровського, 163, Благовісна, 308, Калініна (між будинками № 41 та 43), Сєдова, 31/1.
За умови належного  проведення проплат  Держказначейством,ці роботи будуть завершені в найкоротші строки.

новости черкассы






Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]