Последние новости Черкасс

Відбулося засідання міського виконавчого комітету

Сьогодні, 26 лютого, на засіданні міського виконавчого комітету, яке провів секретар Черкаської міської ради Віктор Білоусов, члени виконкому затвердили низку важливих питань із життєдіяльності міста.
Зокрема, виконком вирішив не розглядати уточнення міського бюджету в частині залишків коштів на 01.01.2014 та видатків бюджету розвитку. Більшістю голосів було прийнято рішення розглянути тільки уточнення стосовно обсягу  трансфертів із Державного бюджету. Сума уточнення становить 13 млн.  243,3 тис. гривень. Цю субвенцію з Державного бюджету буде спрямовано відповідно до умов призначення на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопо- стачання та водовідведення.
Члени виконкому прийняли понад десяток рішень з питань, що стосуються долі дітей, позбавлених батьківського піклування, визначення способу участі у вихованні та спілкуванні одного з батьків з малолітніми дітьми; звільнення від повноважень піклувальника над неповнолітнім та влаштування дитини до навчального закладу на повне державне утримання тощо.
Директор департаменту освіти та гуманітарної політики Марина Бакланова презентувала міськвиконкому проект міської програми забезпечення житлом дітей – сиріт після досягнення ними повноліття. У ньому, зокрема, йдеться про те, що на початок нинішнього року соціального житла потребувало майже 130 осіб, а до завершення нинішнього року їх кількість зросте  ще майже на тридцять осіб.
Державою гарантовано надання житла дітям-сиротам протягом місяця після досягнення ними повноліття. З огляду на існуючу економічну ситуацію вкрай необхідно забезпечити цих дітей хоча б соціальним житлом. Лишається сподіваюсь, що депутати міської ради підтримають проект цієї соціально-важливої програми і нададуть фінансування з бюджету розвитку.
Члени виконкому підтримали вищезазначений проект програми, а також проект програми забезпечення проведення профілактичних медичних оглядів працівників гуманітарної сфери та зміни в програму з проведення профілактичних щеплень від раку шийки матки дівчаткам.
Також було схвалено фінансовий план МІА «Черкаси» та прийнято рішення щодо кількох десятків інших важливих питань.
 Секретар міської ради, в.о. міського голови Віктор Білоусов подякував членам виконкому, директорам департаментів за ефективну сумісну роботу, завдяки якій протягом десяти місяців міській владі вдавалося забезпечувати життєдіяльність міста та вирішувати низку інших важливих питань.
 Віктор Білоусов повідомив також, що запропонував усім фракціям та депутатським групам у міській раді, та представникам громадських організацій надати перелік кандидатур нового складу міського виконавчого комітету.  Ним також підписано звернення до парламенту про розпуск Черкаської міської ради і проведення дострокових виборів депутатів та міського голови м. Черкаси.
 На завтра призначено сесію Черкаської міської ради.

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]