Последние новости Черкасс

Якщо багатодітна родина втрачає маму, пенсію за особливі заслуги перед Україною призначають батьку

З 1 січня 2014 року набрав чинності Закон № 170-VII «Про внесення зміни до статті 1 Закону України «Про пенсії за особливі заслуги перед Україною» щодо призначення пенсії батькам, які виховали п’ятеро і більше дітей».
– Відповідно до п. 8 статті 1 Закону України «Про пенсії за особливі заслуги перед Україною» в редакції, чинній на сьогодні, пенсії за особливі заслуги перед Україною встановлюються матерям, які народили п’ятеро і більше дітей та виховали їх до шестирічного віку. При цьому враховуються діти, усиновлені в установленому законом порядку, – інформує начальник відділу з нагляду за призначенням, перерахунками та виплатою пенсій департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Віта Лебедкіна.  

У новому Законі, з 1 січня 2014 року, передбачено, що, якщо у разі смерті матері або позбавлення її батьківських прав, виховання дітей до зазначеного віку здійснювалося батьком, право на пенсію за особливі заслуги надається батьку. При цьому враховуються діти, усиновлені в установленому законом порядку.  

Новости Черкасс

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)





Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]