Последние новости Черкасс

Шановні працівники соціальної сфери!

У першу неділю листопада  традиційно відзначається День  соціальних працівників, на чиї плечі покладена  відповідальна і почесна місія. Кожен з вас – небайдужий до людських проблем, завжди відкритий для спілкування з тими, хто потребує допомоги.  
Вашу чуйність відчувають люди і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені, багатодітні сім’ї та  безробітні громадяни.
У Черкасах, приміром, проживає близько 290 тисяч жителів, з яких понад 80 тисяч – пенсіонерів та більше  40 тисяч осіб – пільгових категорій населення, якими  опікуються соціальні служби, працівники територіальних центрів та волонтери Товариства Червоного Хреста.   
Кожен з них відчуває  турботу та увагу, бо соціальні працівники щодня допомагають їм справитися з нелегкими життєвими обставинами.
Низький вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей та співчуття. Ви робите потрібну та гуманну справу.
Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.
Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це вам шана і повага в народі.
Бажаю вам наснаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого міста, соціального захисту тих, хто його потребує. Щоб міцніла ваша віра в щедрість людської душі, а вірними супутниками назавжди стали милосердя та доброта.
Зичу вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди, домашнього затишку, та звершення  усіх задумів!
З повагою
секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Черкас
Віктор Білоусов

новости черкассы






Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]