Последние новости Черкасс

Округ №213. Огляд кандидатів і голосувалка.

Власне, це округ, в якому проживаю я, тому я про нього і пишу. До нього включено більшу частина ж/м Виґурівщина-Троєщина, величезного району багатоповерхової забудови у північно-східній частині міста, на лівому березі Дніпра. Менша частина масиву входить до іншого, 215-го округу. На тому окрузі майже беззаперечно має виграти Іллєнко, втім, мені цього разу якось глибоко однаково…

Всього тут, у 213-му балотується 13 кандидатів, найменше з усіх київських округів. Вісім кандидатів висунуто партіями, а також є і п'ять самовисуванців.

Я би виділив "четвірку", яка реально претендує на перемогу:

Це чинний нардеп від "Батьківщини" по цьому ж округу, Володимир Явроівський, кандидат від Блоку Порошенка, Анатолій Карпенко, кандидатат від радикальної партії Ляшка, Ярослав Биструшкін, та самовисуванець Борислав Береза. не думаю, що інші кандидати мають хоч якусь серйозну відомість на окрузі.

ЯворівськийДля початку, про результати виборів 2012 року.

Яворівський Володимир Олександрович , політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" 36.66%
Ліщенко Олександр Васильович , самовисування 15.91%
Сокур Валентина Дмитрівна (УДАР) 14.87%
Борисов Валерій Дмитрович , Партія регіонів 14.27%
Биструшкін Ярослав Олександрович , самовисування 9.16%
Харчук Володимир Владиславович , Комуністична партія України 2.45%
(далі- ще менше)

Зараз, звісно, Явовівський має отримати менше, Биструшкін — більше. Електорат Борисова мабуть в своїй основі перейде до порошенківця Карпенка. Йому ж дістануться й "Ударні" голоси, і значна частина голосів Ліщенка. Береза явно поживиться з електорату Явроівського.

БерезаЯ спочатку думав було підтримати Борислава Березу, як молодого політика, представника "правого сектору", до якого я ставлюся скоріше позитивно. Але коли я знайшов сторінку Берези на ФБ, то побачив, що він її веде російською мовою. Задав йому питання, чому так, відповіді так і не отримав. Я не поділяю російськомовного українського націоналізму. Биструшкін же мені не подобається, по-перше, уже тим, що він подався до Ляшка, по-друге, неймовірно роздутим самопіаром. Кандидат від блоку порошенка "ніякий".Керівник одного ринку на Троєщині. Що особисто в мене майже автоматично викликає певні підозри.

Тому я оце подумав, та й вирішив, що найбільш правильно буде проголосувати за Яворівського. Як-не-як, він співавтор закону від тодішньої опозиції — нинішньої влади на мовну тему. З головних негативів — факт приналежності до партії Тимошенко. Але позиції Юлі явно слабнуть. Навряд, чи Яворівський за неї триматиметься, якщо переобереться.

213-ий округ, до речі, має і свого "Вейдера": :)

Ще з цікавих кандидатів можна відзначити екстравагантну рекламу в стилі "під Че Гевару" самовисуванця Костянтина Климашенка, а також Юрія Андреєва від партії "Воля", який на листівка обіцяє, що "йду в раду, що б під час чергової заворухи відкрити вам двері". :) Втім, я не прихильник ані терориста Гевари, ані використання виборців в політиками для вуличних боїв.

БиструшкінТакож треба згадати і Михайла Іщенка від "Народного Фронту". Сайт ЦВК повідомляє про нього, що він "перший заступник директора, КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду" Деснянського району міста Києва". Веде активну біґ-бордну кампанію, але, як на мене, без особливих шансів на перемогу.

Раз також вкинули до скриньки газетку такого собі Юрія Тебенка, за його словами, він від "Автомайдану". Втім, газета його російськомовна, отже, в плані підтримки претендента лишилася без розгляду по суті. Ми в Києві живемо, а не в Росії чи Новоросії, і я хочу чути і читати тут українською.

Щодо "біло-блакитних", то по округу є аж два їхніх кандидати: від "Сильної України" Лариса Лебідєва, керівниця ГО "Деснянська Слобода", від "опозиційного блоку" якийсь Вадим Перегуда. Я не помітив жодної їхньої агітації.

Хоча, з іншого боку, якийсь/якась псих обмальовує виборчу агітацію, плакати написами "хунта", "фашисти", "карателі", тощо. Тобто, кретини є і в Києві, на жаль… Втім, електорально у нас на районі у їхніх кандидатів — жодних шансів, звісно. :)

Новини Черкас

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]