Последние новости Черкасс

На Черкащині за спрощеною системою працює 34,3 тис. платників

З початку року вони перерахували до місцевих бюджетів 106,8 млн.грн. єдиного податку. Це уже на 9,5 млн. гривень більше ніж торік за сім місяців. А загалом за 7 місяців поточного року очікується надходження податку на 13,2 млн. гривень більше, ніж за січень – липень минулого року. Про це повідомила перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Тетяна Проценко.
Вона подякувала і спрощенцям, і загалом усім платникам Черкаської області, які добровільно і сумлінно сплачують податки і є справжніми патріотами нашого краю, нашої держави.
Всього в області працює 34088 платників єдиного податку – юридичних та фізичних осіб. «Найулюбленішою» серед представників підприємництва залишається 2 група єдиного податку, її обрали 16994 особи. 6,6 тисяч осіб працює на першій групі; 7,6 тисяч – на третій; 3074 юридичних особи перебувають на четвертій групі. Сім платників зробили вибір на користь шостої групи і двадцять чотири – на користь п’ятої.
ДПІ у Черкаському районі за матеріалами ГУ Міндоходів

По материалам http://ck.ck.ua/

новости черкассы

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]