Последние новости Черкасс

Депутати міської ради засудили агресивні дії Росії та одностайно висловились за мирне вирішення конфлікту

Cьогодні, 14 березня, відбулося позачергове пленарне засідання четвертої сесії Черкаської міської ради з розгляду питання: «Про суспільно-політичну ситуацію в країні». Відкриваючи засідання, секретар міської ради, в.о. міського голови Віктор Білоусов наголосив, що сесію скликано на пропозицію депутатів міської ради Романа Дісканта, Олега Ліходькіна і Артура Савіна, підтриману на вчорашньому пленарному засіданні. Проведення позачергового засідання викликане тривожною суспільно-політичною ситуацією в Україні, пов’язаною з загрозами цілісності нашої держави, та, зокрема,  тими подіями, які останнім часом відбуваються в АР Крим.
Із цими питаннями практично були пов’язані всі депутатські виступи.
Так, депутат Василь Маринкевич, звертаючись до колег, закликав їх у ході обговорення питання порядку денного зайве не нагнітати ситуацію. За його словами «кухарка має куховарити, чоботар – шити чоботи, а воїн – захищати Батьківщину». Тобто, кожен має професійно займатися своєю справою, а завдання депутатського корпусу – забезпечити нормальну життєдіяльність  міста та умови проживання для його мешканців.
Депутат Олег Лиходькін оголосив низку пропозицій, висловлених у депутатському зверненні. Вони стосувалися оцінки суспільно-політичної ситуації в країні та вжиття доцільних, на його думку, заходів, яких слід першочергово вжити міській раді в цей непростий для всієї країни період.
 Про кроки, які вживаються органами державної і місцевої влади з підготовки до можливої мобілізації поінформував присутніх військовий комісар Черкас Євген Корж.
– У всіх на вустах – мобілізація. Та це не те, що кожен думає, мовляв, прийде в військкомат, отримає зброю і піде воювати! Ні! Це цілий комплекс заходів переведення установ на роботу в умовах воєнного часу. У зв’язку з цим проведено всі заходи для мобілізації людських ресурсів, – підкреслив військовий комісар Черкас.

Новини Черкас

Loading...



Согласно закону Украины "Про інформаційні агентства" { Вводиться в дію Постановою ВР N 74а/95-ВР від 28.02.95, ВВР, 1995, N 13, ст. 84 } (Інформаційними агентствами згідно з цим Законом є зареєстровані як юридичні особи суб'єкти інформаційної діяльності, що діють з метою надання інформаційних послуг. ) Мы не являемся информационным агенством, а только каталогизируем новости из разных новостных источников. По вопросам можно обращаться на почту [email protected]